top of page

Day Itinerary:

We are so excited you will be joining us at this year's Latinx Youth Empowerment Conference.

 

Here is are our order of events for the day off:

Natural Beige Mood board Instagram Story.png
  • 8:00 am - 9:00 aam

    • Registartion and Snacks

  • 9:00 am - 9:10 am

    • Welcoming Statements​

  • 9:10 am - 9:30 am

    • Kizh- Gabrieleño blessing​

  • 9:30 am - 9:50 am

    • Keynote speaker #1​

  • 9:50 am - 10:20 am (30 min)

    • Groups and ice-breakers​

  • 10:30 pm- 11:15 am (45 min)

    • Workshop session #1​

  • 11:25 am-12:10 pm (45 min)

    • Workshop session #2​

  • 12:10 pm-1:30 pm (1hr 20mins)

    • Lunch and entertainment​

  • 1:40 pm- 2:25 pm (45min)

    • Workshop #3​

  • 2:25 pm- 3:05 pm (40min)

    • Closing Entertainment & Closing Remarks

bottom of page